Buurtteam Noord-Oost op de Paulusschool

Sinds januari 2015 heeft de Gemeente Utrecht Buurtteams ingezet om een bijdrage te leveren in de (basis)zorg voor gezinnen in de wijk. Ook in Noord-Oost is er een Buurtteam actief. Het Buurtteam werkt nauw samen met zorgpartners in de Jeugdgezondheidszorg, huisartsen en scholen.

Annique Boer en Samantha Vroon zijn als gezinswerkers vanuit het Buurtteam betrokken bij de Paulusschool. Zij zijn aanspreekpunt voor leerkrachten, ouders en kinderen van deze school. U kunt bij hen onder andere terecht voor vragen rondom opvoeden en opgroeien, echtscheiding, psychische klachten en andere vragen die rondom een gezin kunnen spelen. Zij bieden laagdrempelige ondersteuning en kunnen daarnaast meedenken over passende (vergoede) zorg.

Regelmatig zijn Annique en Samantha als aanspreekpunt op beide locaties van de Paulusschool aanwezig. Ook kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met het Buurtteam. Eventueel kunnen zij bij u thuis komen om kennis te maken.

Annique Boer annique.boer@buurtteamsutrecht.nl

Samantha Vroon: svroon@buurtteamsutrecht.nl

Buurtteam Noord-Oost

Samuel van Houtenstraat 1